Bryllupsfotografering


Som bryllupsfotograf, gør jeg meget ud af, at få jer til at føle jer så bekvemt som muligst. Det gør billederne mere naturlige og ægte. Min stil er derfor stemningsfyldte, naturlige og originale. Forneden er et udvalg af bryllupper i København og Odense. Jeg dækker hele landet og er i ny og næ også i udlandet. Hvis du har spørgsmål eller andet, så er du velkommen til at kontakte mig på kontaktformularen. Jeg ser frem til at høre fra dig og et godt samarbejde.

Til dit bryllup er der mange ting der skal på plads. Kjolen skal være flot og tilpasses mange gange. Det rette lokale skal bookes og det rette bryllupsmenu skal bestilles. Mange ting sker hen over dagen og den rette fotograf til jobbet skal også findes. Med flere år som bryllupsfotograf, er jeg i mit rette element, når det gælder bryllupsfotografier.

Jeg dækker hele landet (Fyn, Sjælland og Jylland) og har været vidt omkring som bryllupsfotograf. Jeg har været i København, Århus og Odense. På sådan en vigtig dag, skal man som bryllupsfotograf også kunne håndtere pludselig ændringer og være hurtig på aftrækkeren. Om man kun har 30 min eller 1 time til bryllupsportrætterne kræver planlægning.

Selv på 15 minutter kan jeg skyde minimum 10 brugbare bryllupsportrætter. Jeg elsker det naturlige og romantiske i bryllupsbilleder og derfor sørger jeg for at være godt forberedt på dagen, så du er helt tryg, når jeg står på den anden side af kameraet. Mine billeder er præget af både interaktion med dig samt selve lokationen.

Jeg bruger lokationen til at skabe rammerne for billedet og du bliver centrummet af motivet, så billederne bliver både personlige, intime og smukke. En måned inden dit bryllup, tager vi en snak omkring dine ønsker og ideer samt planen over din bryllupsdag. På den måde er vi begge forberedte og ved hvad der venter os.