16.05.13 / Vietnam – pt 2 – Landsby og Nha Trang

Kim Linhs mormor ligger i en grav på 500 kvm i et bjergområde

4V4B1769

 

Kim Linhs farmor

4V4B1892

 

Vi sover når solen er aller varmest

4V4B1910

 

En ø udenfor Nha Trang strand

4V4B1981

 

Fra Nha Trang kan man komme over til en forlystelsespark på en af øerne via “cabel cars”

4V4B2000

 

De slidte redskaber som min frisør brugte til at klippe mig

4V4B2003

Efter 1 uge i Saigon skulle vi videre til ”landsbyen” Tuy Hoa, hvor Kim Linhs familie bor. Jeg havde været syg et par dage inden turen og havde oveni købet smittet Kim Linh, hvorfor hun var syg de næste 3 dage, hvor vi var i landsbyen. I 3 dage fik vi mere eller mindre det samme mad – fisk (ret sejt og chewy), svinekød (grillet), blæksprutter (ikke min kop te) og ris og grøntsager. Til hver middag skulle vi spise maden op, hvilket nærmest var umuligt, da der blev serveret så meget mad. Vi fik dårlig samvittighed, hvis vi ikke spiste op, for vi vidste hvor fattige familien var.

I perioden vi var der, fik vi besøgt Kim Linhs mormors grav som lå på en grund på 500 kvm. placeret mellem bjerge og smuk natur. Derudover fik vi strandbadet og sovet.

Da vi skulle videre fik vi lige et par gaver med, som vi skulle have med hjem til Kim Linhs mor. Dette betød, at vi lige pludselig mistede en håndbagages plads (7 kg)! Mindre shopping til os!

Vi tog en bus fra landsbyen til Nha Trang, hvilket var 5 timers vanvittig kørsel. Forestil dig en bus der overhaler hvert 2. minut på en landevej. Vi troede næsten vi skulle dø! Nha Trang var vores yndlingssted i Vietnam. Man kunne tage på stranden, spise billig god mad, snorkle, dykke, besøge øer og tage på disko. Der var mange ting, man kunne lave og vi fortrød, at vi ikke var der mere end 3 dage.

Efter Nha Trang tog vi tilbage til Saigon, hvor vi var i en dag, inden vi skulle videre til Singapore. På den ene dag fik jeg mit hår klippet af en 80 årig ”frisør”. Det kostede mig 30000 dong, men jeg gav ham 50000 dong, hvilket svarer til 15 kr. Det blev ikke til den bedste hårklipning, men i fht til prisen var det ok.

 


 

Comments

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar