03.06.13 / Paradis! Gili øerne

4V4B2733

4V4B2839

4V4B2767

Paradis findes virkelig! Efter flere fede snorkling ture diverse steder i asien, higede jeg efter mere! Derfor bestilte jeg spontant en tur til Gili øerne fra Bali. Selvom vi kun var på øen i 6 timer, nåede jeg at se 3 havskildpadder i deres egen naturtilstand. Ingen turister, sælgere, biler, knallerter! Kun mig, det krystalklare vand, masser af eksotiske fisk og havskildepadderne! Den første havskildpadde så jeg kun 20 meter ud fra strandens kyst! Mit hjertede bankede og selvom jeg prøvede at skrige med snorklen i munden kunne jeg kun høre kluk kluk lyde fra vandet. Oplevelsen var alt for vild! Har aldrig prøvet noget så surrealistisk i mit liv. Udover at se havskildepadden kom jeg næsten tæt nok til at kunne røre skildepadden, mens den spiste planterne af stenene i havbunden. Hvis bare jeg havde et undervandshus til mit spejlrefleks!

Udover det fantastiske liv i vandet, havde Gili air øen en af de bedste strande vi havde været på i asien. Derudover var oplevelsen af øen ligesom i filmen “the beach”. Her fandtes et lille samfund af mennesker og turister, der bare nød livet. Her var meget stille. Ingen knallerter eller biler, kun cykler. Derudover var der meget få sælgere som kunne irritere dig. Det her sted var absolut det bedste sted, jeg har været på i hele min ferie, selvom den kun varede 6 timer. Næste gang jeg tager til asien, skal jeg helt klart besøge øerne mere end 1 dag!


/Michael


Comments

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar